lørdag 6. november 2010

Et lite eventyr - Det MEGAstore sinkhuset!

Det var en gang en jente som het Jeanine. Etter mye om og men og tenkning frem og tilbake tok hun det store steget ut i blogglandia. I dette eventyrlandet møtte hun mange fantastiske inspirasjonskilder og interiørtips. Jeanine ble straks hekta og ville ha ALT det de andre hadde.

En dag oppdaget hun sinkhusene fra Walther & co. Det var kjærlighet ved første blikk. Mens Jeanine la inn en bestilling drømte hun om sine flotte sinkhus og dro rett av gårde for å kjøpe passende kubbelys. Et par dager senere kom hentelappen i posten til Jeanines store begeistring. Ellevill jubel i stua, gassen i bånn og full fart til det lokale postkontoret. Da hun fikk pakken i hånden tenkte hun i sitt stille sinn. Men.... kan dette stemme? Hvordan kan de vakre sinkhusene få plass i denne lille esken?

Litt lut i ryggen og med hengende hode vendte hun nesen hjemover. Forsiktig åpnet hun pakken og tittet nysgjerrig nedi pakken. Der lå de to sinkhusene. Så fine og flotte. Men så SMÅÅÅÅ! Jeanine innså at hun måtte si farvel til kubbelysene og i stedet se om hun fikk presset et telys inn i husene.

Et år har gått og Jeanine liker fortsatt sinkhus. En dag hun var på jakt etter julepynt kom hun over et mesterverk. DER! DER sto det. Det etterlengtede sinkhuset med plass til KUBBELYS! Jeanine betalte velvillig de 349 kronene Skeidar krevde og vendte snuten hjemover. Og gleden ble ikke mindre da hun oppdaget at sinkhuset ikke bare rommet EN, ikke TO, men TRE kubbelys.

Og slik ble de venner. Jeanine og det MEGAstore sinkhuset. Og sammen lever de i skjul frem til jul. I skjul for mannen i huset, som synes at det etter hvert har blitt veldig mye krimskrams i huset. Snipp snapp snute, så er eventyret ute!


8 kommentarer:

 1. hihi...hærlig å lese ; ) Kjenner meg igjen her...selv om jeg enda ikke har kjøpt sinkhus så er det så mange andre ting man har lyst på som man ser her i blogglandia ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. ☺☺
  Herlig☺
  Du er ikkje åleine om sinkhus fetisjen☺☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Kjempefine hus...det store var mer mere som et hotell:):)
  ha en fin kveld snuppa....:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 4. Herlig innlegg :) Ja, de husene er bare skjønne.

  Maia KLEMMER

  SvarSlett
 5. Å ja!Desse husa er berre sååå lekre!

  Takk for fine ord♥

  God søndag:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 6. Ha-ha, og kanskje ender eventyret med at du vinner nok et hus hos meg..Lykke til i konkurransen;o) KLem fra Maliva

  SvarSlett
 7. *ler* Mange som ble overrasket over størrelsen på Walter & co-husene ja. Undertegnede også.

  Men nå har jeg kjøpt store på Bohus og Kremmerhuset. Lykke for lommeboka. ;)

  SvarSlett
 8. Kjempefine sinkhus, og masse flotte bilder. Kommer gjerne tilbake hit ;-)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen noen ord:)