lørdag 18. september 2010

Mitt nye lille drivhus

Tenkte jeg skulle vise dere et nydelig lite drivhus som jeg fant på Finn forleden. Det passer perfekt inn i min hvite landstil.

På grunn av plassmangel under vinduet på kjøkkenbenken har jeg foreløpig valgt å bruke drivhuset som "ustillingsvindu" på kjøkkenbordet.

Så nå står det der og lyser opp sammen med en søt liten trekasse med hank, som jeg fant i vedskjulet med spiker i. Litt maling gjorde susen:)


Ha en fortsatt fin lørdag:)

7 kommentarer:

 1. Åh så finrt det var:)Ja..hvitmaling gjør susen:)
  ha en kos lørdagskveld
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 2. Kjempesøtt☺
  Han Finn har mykje lekkert han..☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 3. Hei, hei! Jeg heklet kanten slik: En fastmaske, hopp over tre masker, hekle fem staver i neste fastmaske. Hopp over tre masker igjen. Gjenta fra begynnelsen. Håper dette var forståelig! Lykke til!

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint og var fint å ha på bordet også. Finn.no er et supert sted! Ha en flott kommende uke. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Oioi, så fint det var:) Veldig koselig.

  Ha en fin høstdag:)

  SvarSlett
 6. 5 staver i samme maske hver 6 maske ca. Også en fastmaske i mellom Stavene lager bølgetoppen og fastmasken lager bølgebunnen.

  SvarSlett
 7. Hei Jeanine... Hadde lyst til å legge inn en kommentar til deg. Har vært på bloggen din i det siste, og funnet masse artig å lese. Du har lenge vært på favorittlisten, det var som å lese meg selv i velkomst hilsen din. For noen uker siden var jeg på motivasjons kurs med jobben min, og ble oppfordret til å leve drømmen. Så det har jeg begynt med... Ekstra kjekt er det når man kan vise det i en blogg..
  Jeg er helt ny i bloggeverden, men har vel blitt litt hekta allerede.. Ta en titt på bloggen min, det kommer mer prosjekter etterhvert... :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du legger igjen noen ord:)